Mostečan měl lup pod oděvem, prodal ho na ulici
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí policisté odhalili díky osobní znalosti totožnost muže, který měl krást v drogerii. Mostečan ve věku 28 let měl v prodejně odcizit olejíčky na vlasy a dámský parfém.

Lup si ukryl po oděv a poté prodejnu opustil. Odcizené věci údajně prodal neznámým osobám a utržené peníze utratil pro vlastní potřebu.

"Muž byl již v minulosti odsouzen za krádež k nepodmíněnému testu odnětí svobody. Policie jednání kvalifikovala s ohledem na trestní minulost jako přečin krádeže a muži sdělila podezření ze spáchání trestného činu ve zkráceném přípravném řízení," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru