Muž vlezl u supermarketu do automatu na lahve. Stalo se, co nechtěl
Že by se muž z Mostecka inspiroval tady? V roce 2014 vykradl muž ze snímku osm automatů na lahve. Tady ho zrovna zachytila kamera. Foto: Policie ČR
Most

Most - Na policejním oddělení skončil 25letý muž z obce na Mostecku. Jeho výprava za snadným výdělkem se příliš nepovedla.

Ten měl minulý týden ve večerní době u jednoho mosteckého supermarketu vlézt otvorem pro vkládání nápojových přepravek do automatu a z něj odcizil jeden kus pivní přepravky s prázdnými lahvemi. Z místa poté odešel, zřejmě do jiného obchodu, aby lup zpeněžil.

Pak ale přišlo něco, co si určitě vůbec nepřál. "Poblíž supermarketu byl filuta zadržen pracovníky ostrahy poškozené prodejny a předán policii. Policie muži sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

I když to není příliš obvyklé, nejde o výjimečný případ. Podobnými událostmi se zabývají policisté po celé republice. Do některých automatů se zloději dobývají opakovaně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru