Pes byl zavřený na balkoně, v pootevřeném okně se mu zachytila tlapa
Pes na balkoně. Foto: MP Most
Most

Most - Hlídka mostecké městské policie byla na základě telefonického oznámení vyslána do ulice Jilemnického, kde v prvním patře jednoho domu se má na balkoně nacházet pes, kterému se zachytila v pootevřeném okně přední končetina.

Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem, který jim označil uvedený balkon se psem. Následně se k strážníkům přihlásil majitel uvedeného psa. Ten jim sdělil, že psa nechává na balkoně, pokud není doma, protože ničí zařízení bytu.

"Dále strážníci zjistili, že pes je v pořádku, ale není uhrazen místní poplatek za psa. Proto strážníci sepsali oznámení o přestupku, který bude projednávat správní orgán," dodal k zásahu strážníků mluvčí Městské policie Most Vlastimil Litto.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru