Silně opilý muž se motal v autě mosteckou ulicí. Nemohl skoro chodit, ale klidně řídil
Opilce naštěstí viděli strážníci, než stihl někomu ublížit. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pozdních večerních hodinách si všimla hlídka strážníků Městské policie města Mostu podezřelého muže, který se pohybuje mezi zaparkovanými vozidly v ulici U Stadionu. Již na první pohled bylo patrné, že muž je v podnapilém stavu a přesto po chvilce nasedl do zaparkovaného vozidla, které nastartoval a z místa odjel.

Strážníci za použití výstražného světelného zařízení modré barvy s nápisem stop vozidlo motající se noční ulici zastavili, vyzvali řidiče k prokázání totožnosti a provedení orientační dechové zkoušky na alkohol. Řidič již při vystupování z vozidla skoro upadl.

U řidiče byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol s výsledkem 2,40 promile. Následně byla na místo přivolána hlídka Policie České republiky, která si celou událost na místě převzala, pro podezření z trestného činu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru