Dvojice získala podvodem peníze na mobily. Telefony hned prodali a koupili si letenky
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z úvěrového podvodu 19letou ženu a jejího 22letého přítele. Filutové dostali úvěr na mobil, přístroje prodali a koupili si letenky.

Ti měli v Mostě v úmyslu získat neoprávněný majetkový prospěch prostřednictvím jedné společnosti požádat o poskytnutí revolvingového úvěru s výší úvěrového rámce ve výši 30 tisíc pro ženu a u muže 25 000 korun. "Při uzavírání této smlouvy oba uvedli nepravdivé informace o zaměstnání i o výši příjmu. Na základě nepravdivých údajů s nimi byla uzavřena smlouva na částku 24 490 korun za účelem financování mobilních telefonů, které si oba hned převzali," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Mobily prodali neznámo komu a za utržené peníze si měli koupit letenky do zahraničí. Měsíční splátky ani jeden nehradil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru