Jedna Fabia v Mostě přišla o poklice, do druhé se někdo vloupal
Vloupání do osobního vozidla. Foto: MP Most
Most

Most - Vloupáním do osobního vozidla se zabývali mostečtí strážníci. Chytili také zloděje ozdobných krytů kol.

V ranních hodinách byla vyslaná hlídka městské policie do ulice U Věžových domů, kde mělo dojít k vloupání do osobního vozidla. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o vozidlo značky Škoda Fabia a má rozbité okénko u řidiče. Tuto událost si převzala přivolaná hlídka Policie ČR.

Hlídka městské policie byla vyslaná také do ulice Radniční, kde měl neznámý muž odcizit kryty kol ze zaparkovaného vozidla Škoda Fabia. Oznamovatelka dále uvedla jeho popis a směr útěku. Operátor městského monitorovacího kamerového systému spatřil tuto osobu, která byla následně zajištěna. Muž se k této krádeži doznal a označil místo, kde se kryty kol měly nacházet. Strážníci tento přestupek proti majetku postoupili k správnímu orgánu Magistrátu města Mostu. Kryty kol byly zpět vráceny majiteli vozidla.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru