Auto se v Obrnicích střetlo s chodcem. Strážníci dávali zraněnému první pomoc
Foto: MP Most
Most

Obrnice - Ve večerních hodinách došlo k dopravní nehodě v obci Obrnice mezi chodcem a osobním vozidlem. Informovali o tom mostečtí strážníci v přehledu událostí. Obrnice jsou obcí, do které vyjíždějí.

Strážníci na místě chodci poskytli první pomoc a na místo přivolali Zdravotnickou záchrannou službu, která chodce odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. Událost byla předána hlídce Policii ČR.

V minulých dnech došlo na mostecku k několika střetům vozidel s pěšími. Dvě nehody jsou tragické. Havárie se udála v pátek krátce před polednem na silnici mezi Zálužím a Komořany. Chodec po střetu s vozem zemřel.

Vyšetřovatel služby kriminální policie vyšetřuje také okolnosti dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 13. června kolem 17.30 hodiny v ulici Josefa Suka v Mostě. Tam v místě, kde je přechod pro chodce ke kopci Šibeník, nad blokem 510, měla řidička osobního vozidla značky Hyundai Getz narazit do staršího muže, který měl vozovku přecházet se psem po vyznačeném přechodu pro chodce. Zraněný muž druhý den v nemocnici zemřel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru