Tohle všechno se kradlo v obchodech na Mostecku: Tuňáci, čokolády i kukátko do dveří
Foto: MP Most
Most

Mostecko - Lup nevyšel 28letému muži z Litvínova. Přijel do Mostu do jednoho supermarketu o víkendu. Tam si v oddělení s rybičkami uložil do svého batohu několik konzerv s tuňákem v hodnotě 2 280 korun. Ostraha prodejny si podezřelého všimla a při odchodu ho zadržela.

Lup byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje. Litvínovan, který byl v minulosti za krádeže odsouzen, loni vykonal trest. Skončil na policii. Odtud si odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže v zkráceném přípravném řízení.

Zboží v kočárku nezaplatil

Odcizit zboží v jednom mosteckém supermarketu měl 26letý muž z Děčína. Ten si měl do kočárku ukrýt deset kusů čokolád, oplatky a také několik balení sýrů. U pokladny poté platil za drobnosti a zboží za 1 500 korun provezl v kočárku pokladnou bez zaplacení. Jeho totožnost záhy odhalili mostečtí policisté díky dobré místní a osobní znalosti a následně mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Kradl i přesto, že za krádež byl již v minulosti odsouzen. Lup prý prodal hned na parkovišti neznámému muži.

Zloděje řešili i mostečtí strážníci

Pracovnice NS Kaufland v ulici Kabátnická oznámila na linku 156, že provedli záchyt pachatele krádeže zboží. Muž v obchodě odcizil potraviny. Strážníci tento přestupek proti majetku na místě s mužem projednali v příkazním řízení.

Na další krádež zboží v obchodě byla vyslaná hlídka městské policie do NS OBI v ulici Chomutovská. Muž odcizil kukátko do dveří a strážníci tento přestupek proti majetku na místě s ním projednali v příkazním řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru