AKTUÁLNĚ: Řidič na přechodu v Mostě srazil ženu, bota jí odlétla dvacet metrů daleko
Foto: čtenář
Most

Most – Ke střetu mezi chodkyní a osobním automobilem došlo v úterý v podvečer v mostecké Žatecké ulici mezi kruhovými objezdy u Luny a pod hřbitovem.

Událost oznámil svým kolegům z městské policie strážník, který byl v tu dobu mimo službu a nacházel se poblíž havárie. Řidič červeného vozidla měl na přechodu srazit chodkyni a pravděpodobně se pokusil z místa ujet. Až když si uvědomil, co se stalo, vozidlo zastavil. To už u něj byl městský policista v civilu. Další svědci zatím zavolali zdravotnickou záchrannou službu.

Strážníci společně s policisty dohlédli na plynulý provoz během zásahu záchranářů a při vyšetřování nehody. Pacientka byla při vědomí a komunikovala, na hlavě měla krvácející ránu.

O síle nárazu svědčí i bota zraněné ženy, která od místa střetu odlétla na vzdálenost asi dvou desítek metrů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru