Zemřela oblíbená mostecká zastupitelka Blanka Nešporová
Blanka Nešporová. Foto: MmM
Most

Most - Mostecké středeční ráno přineslo smutnou zprávu. Ve věku 59 let zemřela zastupitelka statutárního města Mostu Blanka Nešporová. Informovalo o tom Sdružení Mostečané Mostu.

Zradilo ji zdraví. Po delší dobu bojovala se závažnými onemocněními. I přestože byla zvyklá nevzdávat se nejen na politickém kolbišti, tentokrát se na ní štěstí neusmálo.

Blanka Nešporová byla mosteckými občany velmi oblíbená. Voliči jí opakovaně dali důvěru, kterou proměnila v mandát k výkonu funkce zastupitelky. Věnovala se mu v modrobílých barvách Sdružení Mostečané Mostu (SMM). V roce 2000 se podílela na založení tohoto občanského sdružení a vždy patřila mezi jeho nejaktivnější členy. Byla mimo jiné známa i tím, že se neustále zajímala o názory občanů, byla s nimi v soustavném kontaktu, naslouchala jejich připomínkám a ty využívala ve své zastupitelské činnosti při prosazování jejich námětů na zlepšení života v Mostě.

K lidem měla vždycky blízko, o čemž svědčí také mnohaletý výkon funkce předsedkyně společenství vlastníků jednotek č. 197 v bloku 250A v ulici Zdeňka Fibicha. V domě odváděla perfektní práci pro zajištění podmínek ke kvalitnímu bydlení a spokojenosti bydlících. Organizační schopnosti, racionální přístup k řešení problémů, nesmiřitelnost k lajdáctví a nepořádku, ale i lidský přístup k jednotlivcům tvořily základní charakteristiku jejího člověčenství.

Odešla velká osobnost politického života i segmentu bydlení ve městě pod Hněvínem, který tak milovala.

Členové SMM a pracovníci SBD Krušnohor se připojují ke kondolencím projevovaným pozůstalým. (pp)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru