Strážnice ve svém volnu odhalila hledanou osobu, další hledaní byli v sociálním bytě
Ilustrační foto
Most

Most - Na operační středisko Městské policie Most na linku 156 oznámila strážnice v době svého volna, že viděla ženu, která je v databázi osob v pátrání Policie ČR.

Strážnice kolegům předala popis osoby v pátrání a přesné místo, kde se nachází. Strážníci následně hledanou ženu zajistili a předali na obvodní oddělení Policie ČR službu konajícímu policistovi.

A činili se také strážníci v Litvínově. Ženu v celostátním pátrání předali policii. V sociálním bytě ve Vodní ulici, kde žena bydlela, byl zjištěn i její přítel, který je v místním pátrání. Byl ale i s dětmi zadržené zamčen v bytě. Strážníci proto museli zajistit náhradní klíče od bytu a sociální pracovnici, která převzala děti zadržené ženy.

Hlídka litvínovské městské policie také při kontrole Hamerské ulice zadržela celostátně hledaného muže. Muže strážníci převezli na služebnu Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru