Muž v ohrožení! Rozsáhlá pátrací akce večer nebyla úspěšná, pokračuje se dnes
Ilustrační foto
Most

Bílina /AKTUALIZACE: Policie pátrání ukončila, muž byl nalezen bez známek života/  – Policisté intenzivně pátrají po 84letém seniorovi, který v úterý 24. září 2019 kolem patnácté hodiny odešel z místa svého trvalého bydliště v Bílině zřejmě na procházku a od té doby je nezvěstný. Žádají veřejnost o spolupráci.

„Večer po přijetí oznámení proběhla v Bílině a okolí rozsáhlá pátrací akce, pohřešovaného se však nepodařilo nalézt, další pátrací akce proběhne dnes dopoledne,“ uvádí mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

Veškeré informace k popisu pohřešovaného a další skutečnosti naleznete na tomto odkazu. Pokud již není odkaz aktivní, byla osoba vypátrána.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru