Strážníci přistihli ve městě záškoláka, který šel od září do školy jen šestkrát
Ilustrační foto
Most

Most - V pátek po deváté hodině ranní uviděli při kontrolní činnosti strážníci nezletilého chlapce s aktovkou, který se procházel na parkovišti mezi vozidly.

Strážníci dvanáctiletého chlapce zastavili a promluvili si s ním. Chlapec se strážníkům po chvíli doznal, že by měl být ve škole, a že školní docházku zanedbává delší dobu. Následně bylo operačními pracovníky městské policie zjištěno, že byl ve škole naposledy 9. září.

Strážníci záškoláka předali policistům Policie ČR, kteří se následně spojili s pracovnicí odboru sociálně právní ochrany dětí, která bude na řešení záškoláctví nezletilého spolupracovat. Dvanáctiletý chlapec byl následně předán zákonnému zástupci se všemi informacemi o dalším postupu. (lou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru