Muž si zabouchl klíče, proto zničil dveře. Spletl si ale patro
Ilustrační foto
Most

Most - Záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci si od mosteckých policistů odnesl 38letý muž z Mostu.

Ten měl koncem října v odpoledních hodinách v obytném domě ve starší zástavbě města Mostu poškodit bytové dveře. "Muž si údajně zabouchl klíče a nemohl se dostat domů. A tak začal do dveří kopat. Jenže nekopal do svých dveří, muž si totiž spletl patro a byl mimo dosah svého bytu," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Navíc byl zřejmě ovlivněn návykovou látkou, protože mu přivolaní policisté naměřili alkohol v dechu. Svým jednáním zanechal poškozenému škodu ve výši 15 000 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru