Strážníci zajistili v uplynulém týdnu v mosteckých ulicích čtyři osoby hledané Policií ČR
Foto: MP Most
Most

Most - Při noční hlídkové činnosti strážníci mostecké městské policie provedli ověření totožnosti podezřelého muže, který se pohyboval mezi zaparkovanými vozidly. Zjistili, že se nachází v registru celostátně hledaných osob.

Následující den v odpoledních hodinách prováděla motohlídka kontrolní činnost nádražní haly Českých drah. Na místě strážníci zajistili osobu, o které ví, že je v pátrání Policie ČR a je na ní vydán příkaz k zatčení.

O dvě hodiny později na stejném místě zajistili strážníci dalšího muže, který se nacházel na seznamu osob hledaných policií ČR.

Dalšího celostátně hledaného muže, na kterého byl vydán příkaz k zatčení, pak zajistili strážníci na třídě Budovatelů. Strážníci nepoužili ani v jednom z případů donucovací prostředky a nedošlo ke zranění osob. Všechny hledané osoby předali strážníci policistům Policie ČR. (lou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru