Podnapilí hosté dvou restaurací v Mostě zaměstnali strážníky i policisty
Ilustrační foto
Most

Most - Před půlnocí oznámil na linku 156 oznamovatel, že v restauraci dochází k potyčce několika mladíků a schyluje se k rvačce. Operační pracovník na místo vyslal motohlídky strážníků.

Na místě strážníci zajistili dva muže, kteří doznali, že mezi nimi došlo ke slovní a poté i k fyzické potyčce. Důvodem bylo, že do sebe vrazili při vzájemném míjení. Jeden z mužů požadoval omluvu a druhý se omluvit odmítal, celá situace tak vyústila v potyčku. V přítomnosti strážníků se muži uklidnili a strážníci provedli kontrolu, zda nejsou v pátrání. Žádný z účastníků nebyl zraněný, nepožadoval lékařské ošetření a celou věc nechtěl postupovat k dalšímu řešení. Na také místě nedošlo ke škodě na majetku. Strážníci přítomné poučili a poté místo opustili.

Po čtvrté hodině ranní pak zavolal na linku 156 majitel jiné restaurace, že jeden z hostů rozbil skleněnou výplň dveří a odešel pryč. Na místo byla dozorčím útvaru vyslána motohlídka strážníků. Oznamovatel události poté hlídkám městské policie a Policie ČR předal popis podezřelé osoby a osoby, která podezřelého doprovázela. Při společné kontrole okolí byly následně zjištěny osoby odpovídající popisu na nedaleké autobusové zastávce. Muži byli zajištěni a celou záležitost následně převzali k dalším úkonům a šetření policisté Policie ČR. (lou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru