Pracovníka kabelové televize uvěznili ve sklepě. Naštěstí měl u sebe telefon
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - V odpoledních hodinách telefonicky oznámil na linku 156 mostecké městské policie pracovník kabelové televize, že se nachází ve sklepních prostorách domu v ulici Lidická, kde prováděl práce na rozvodech televize, a někdo ho zde zamknul.

Oznamovatel požádal o pomoc strážníků, aby vyrozuměli správce domu, který má u sebe klíče od sklepa. Po přijetí oznámení byla dozorčím útvaru městské policie na místo vyslána motohlídka, která se po svém příjezdu spojila s domovníkem.

Domovník za přítomnosti hlídky otevřel dveře sklepa a pracovníka kabelové televize pustil ven. Ten strážníkům poděkoval za pomoc.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru