Mladík, kterému nebylo ani 18, spáchal v Mostě dvě loupeže! Soud ho poslal do vazby
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z provinění loupeže mladíka, kterému nebylo ještě 18 let. Ten se měl dopustit tento měsíc v Mostě dvou loupeží a vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání. Soud mladíka do vazby poslal.

"Mladík měl začátkem prosince v Mostě krátce po poledni oslovit jiného mladíka, po kterém měl požadovat vydání peněz a následně měl vytáhnout nůž a tím mířil poškozenému do oblasti břicha. Poškozený mu z obavy o své zdraví vydal drobné, ale obviněný chtěl vidět obsah peněženky," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

O dva dny později přibližně na stejném místě v ranních hodinách oslovil jiného mladíka a ptal se, zda má u sebe peníze. "I v tomto případě vytáhl nůž a mířil jím na poškozeného. Když dostal zápornou odpověď, vytrhl poškozenému z ruky peněženku, z níž měl odcizit finanční hotovost ve výši 150 korun a následně z místa odešel," sdělila k drkuhému případu tisková mluvčí Policie ČR.

Ke zranění poškozených naštěstí nedošlo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru