VIDEO: Ranní zásah hasičů u hořícího domu. Dva lidé se nadýchali kouře
Hasiči zasahují u požáru rodinného domu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Břvany - Tři jednotky hasičů zasahovaly v neděli ráno u požáru rodinného domu ve Břvanech na Lounsku. Hořelo ze zatím nezjištěných příčin.

Obyvatelé domu naštěstí stačili před šířícím se požárem uniknout. V době příjezdu hasičů byla ohněm zasažena již větší část přízemního rodinného domu. O události jsme informovali aktuálně v ranních hodinách. Nyní přinášíme video ze zásahu hasičů.

"Požár byl nahlášen před pátou hodinnou ranní. Domek byl zasažen požárem celý. Hasiči nasadili tři vodní proudy a během půl hodiny jej lokalizovali. Po té dům prohledávali termokamerou a vyhledávali skrytá ohniska. Dva lidé se nadýchali kouře," uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Škoda byla odhadnuta na 1,5 milionu Kč. Příčinu na místě vyšetřuje Technický ústav požární ochrany.

https://www.youtube.com/watch?v=p7hY95I3LYI

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru