Strážníci městské policie zajistili v mosteckých ulicích tři osoby v pátrání
Jeden ze zajištěných mužů. Foto: MP Most
Most

Most - Tři osoby, po kterých pátrala policie, zajistili v ulicích města Mostu městští policisté. Při zákrocích nemuseli strážníci použít donucovací prostředky a hledané osoby předali přímo policistům Policie ČR.

Při kontrolní činnosti v ul. Svážná v Mostě uviděli strážníci muže, který vybíral odpad z kontejnerů. Muže zajistili a vyzvali k prokázání totožnosti. Vzhledem k tomu, že nebyl schopen ani po poskytnutí nezbytné součinnosti strážníka hodnověrně prokázat svoji totožnost, byl předveden na obvodní oddělení Policie ČR v ul. Řezáče, kde byla jeho totožnost zjištěna a ověřena. Při této činnosti bylo zároveň zjištěno, že je muž v pátrání Policie ČR. Na policii proto už zůstal.

Dalšího muže, o kterém strážníci věděli, že je hledanou osobou, zajistila motohlídka strážníků u hotelu Domino.

Třetího hledaného pak zajistili v ul. Budovatelů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru