Zloději prchali z Lidlu s desítkami kradených bonboniér. V batohu měli i cizí občanky
Odcizené bonboniery. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie ohlásil oznamovatel, že viděl dva muže, jak v prodejně Lidl v ulici Jiřího z Poděbrad odcizili několik čokoládových bonboniér a utíkali směrem k OD Prior.

Operátor kamerového systému podle popisu podezřelé osoby vyhledal pomocí kamery z kamerového bodu na SHD Komes a dále sledoval jejich pohyb. Popis osob a zjištěné informace o jejich pohybu průběžně předával motohlídkám strážníků.

"Podezřelí muži uviděli přijíždět vozidla městské policie a dali se před nimi na útěk, každý jiným směrem. Jednoho podezřelého muže se strážníkům podařilo zajistit," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Svědkové události strážníkům sdělili, že když je muži uviděli přijíždět, odhodili batoh pod schody Business centra. Batoh strážníci na místě našli. Při jeho prohlídce bylo zajištěno 27 ks čokoládových bonboniér v hodnotě 1887 Kč a také dva občanské průkazy jiných osob.

Strážníci u podezřelého provedli bezpečnostní prohlídku, zda nemá zbraň, a poté muže i s batohem předali hlídce Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru