Mladý Mostečan (19) kradl, kudy chodil. Asi nečekal, že půjde hned do vazby
Ilustrační foto
Most

Most - Čáru přes rozpočet zřejmě udělal okresní soud v Mostě 19letému mladíkovi, když ho soudce poslal do vazby na podnět policie. Vyšetřovatel mladého Mostečana obvinil z přečinu krádeže.

Muž měl dle policie krást v několika případech v obchodech v Mostě. "V supermarketu měl odcizit kávovar za 4 900 korun. S lupem odešel a do prodejny se za chvíli vrátil a odnesl si 60 balení čokoládových pralinek v hodnotě 1 700 korun. Jiný den přišel opět do téhož obchodu a odnést měl krabici s 15 lahvemi rumu. V jiném supermarketu si měl vzít u pokladny 120 ks balení žvýkaček v hodnotě 1 600 korun. Ani ty nezaplatil," popisuje případy mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

V posledním případě měl v obchodním domě odcizit oblečení pro miminka. Prodavačka ho chtěla zadržet, muž však z místa utekl. Utíkal po ulici Budovatelů a narazil na hlídku policistů z obvodního oddělení Most. Ti se po něm zrovna sháněli.

Muž při útěku část lupu odhodil pod strom, část měl pod mikinou. Celkem nakradl zboží za 19 tisíc korun a odcizené věci zpravidla rozprodal.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru