Mladík byl na návštěvě u známých, záhy ale skončil na policejním oddělení. Co jim udělal?
Po návštěvě notebook zmizel. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Krátce po krádeži skončil na policejním oddělení 19letý mladík z Mostu, který měl ve druhé polovině ledna okrást přítele své příbuzné. S tou jel k němu na návštěvu do Meziboří, kde oba přespali. Mladík se probudil velmi brzy a z bytu muže měl odcizit notebook, ze skříně si měl vzít mužovy kalhoty, trička, ponožky, rukavice, obul si jeho boty a také si přivlastnil finanční hotovost. Z bytu ihned odešel.

V Mostě zastavil v zastavárně notebook. Rychlou akcí mezibořských policistů byl případ ve spolupráci s dalšími obvodními odděleními záhy vyřešen. Mostečtí policisté krátce po krádeži v zastavárně v Mostě odcizený notebook zajistili, hamerští policisté mladíka týž den odpoledne v Janově vypátrali a mezibořští policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za ten mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Už v minulosti byl za podobný trestný čin odsouzen. I další odcizené věci byly vráceny zpět poškozenému. Jen peníze mladík stihl utratit. Poškozený vyčíslil škodu na částku 18 tisíc korun. (ls)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru