Poněkud netradiční lup: Zlodějům se hodily i řeznické nástroje
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže dva muže ve věku 31 a 25 let, oba z Mostu. Ti měli dle kriminalistů, kteří případ objasnili, již loni vniknout na sídlišti Severní v Mostě do komerčního objektu ve večerních hodinách.

Společně měli rozbít kamenem okno, následně vnikli do budovy a uvnitř měli odcizit dalekohled, kameru a řeznické náčiní, čímž poškozenému majiteli způsobili škodu za 120 tisíc korun.

Starší z dvojice má mít na svědomí i krádež ve sklepní kóji, kam se měl vloupat násilím a z ní měl odnést vzduchový kompresor.

"Oba dva v minulosti kradli a byli ve vězení. Mladší je nyní ve vazební věznici pro jinou trestnou činnost a starší je stíhán na svobodě. Za toto jednání dvojici hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Odcizené věci policisté nezajistili," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru