Zloděj našel ve sklepě notebooky. Ukradl i další věci, škoda je přes sto tisíc!
Ilustrační foto
Most

Most - Krádež věcí z vozidla a ze sklepní kóje má mít dle kriminalistů na svědomí 43letý muž Mostu.

Výtečník měl v centru města Mostu vniknout v garážích do zaparkovaného vozidla značky Škoda, které prohledal a měl z něj odcizit tři rybářské pruty s navijáky, obaly na pruty, batoh s rybářskými pomůckami, kufřík, stojan na pruty a další věci pro rybáře. Hodily se mu i tři páry kopaček, chránič holení i sportovní oblečení. Na vozidle způsobil škodu za sedm tisíc korun a na odcizených věcech se škoda vyšplhala na částku 85 tisíc korun.

Na stejném místě měl vniknout do uzamčené sklepní kóje, ze které měl odnést dva notebooky, různé oděvy a nepohrdl ani pneumatikami na invalidní vozík.

Celková škoda tak dosáhla částky 101 tisíc korun. Mostečan čelí obvinění z přečinů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody, za které mu s ohledem na kriminální minulost hrozí odnětí svobody až na pět let. (ls)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru