Lidé nosí kachnám na Resslu nevhodné jídlo, město zvažuje úplný zákaz krmení
Rybníček na Resslu. Ilustrační foto
Most

Most - Město Most znovu apeluje na občany, aby dodržovali pravidla krmení kachen u rybníčku na Resslu. Bohužel stále dochází k tomu, že lidé tyto ptáky krmí nevhodnou potravou. Pokud občané nebudou pravidla dodržovat, dojde k úplnému zákazu krmení. Budete-li svědky nevhodného chování, volejte Městskou policii Most.

Kachny je možné krmit kukuřicí, pšenicí, žitem, ovsem, mraženým hráškem nebo kukuřicí (rozmrazit, nevařit), rýží vařenou i nevařenou, ptačím zobem, rozpůlenými bobulemi hroznového vína, natrhanými listy zelených salátů či pokrájenými zeleninovými odřezky a slupkami. Naopak se nesmí krmit pečivem (chlebem, rohlíky, sladkým pečivem apod.), chipsy, cukrovím, sušenkami, oplatkami, čokoládou nebo popcornem, tyto potraviny jim škodí.

leták

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru