Už ji přivezli! Do Mostu dorazila třetí nová tramvaj EVO2
Převoz nové tramvaje do Mostu. Foto: DPmML
Most

Most – Již třetí tramvaj EVO 2 z produkce společnosti Pragoimex rozšiřuje flotilu nízkopodlažních drážních vozidel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova.

„Stejně jako u dvou předchozích budeme s dodavatelem prověřovat všechny systémy a stejně tak musíme požádat Drážní úřad o průkaz způsobilosti vozidla," řekl Daniel Dunovský, ředitel dopravního podniku.

I tato třetí nová tramvaj je pořízená z Integrovaného operačního programu - z integrované územní investice ITI ústecko-chomutovské aglomerace s dotací ve výši 85 %. „Tím je dokončen projekt na pořízení tří vozidel pro městský a příměstský provoz v délce do 25 metrů,“ řekl ještě Dunovský. Dopravní podnik má již jistou dodávku dalších dvou těchto dvoučlánkových tramvají, dodavatel šesté tramvaje se bude nyní soutěžit.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru