Most bodoval v soutěži Zlatý erb: Za virtuální mapu města získal 2. místo
V Ústeckém kraji soutěžilo ve Zlatém erbu 35 projektů, o 7 více než v loňském roce, nejvíce jich bylo přihlášeno v kategorii elektronických služeb. Foto zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Z krajského kola soutěže Zlatý erb si město Most odvezlo druhé místo za nejlepší elektronickou službu v kategorii Smart city. Informovaly o tom Mostecké listy.

Tentokrát zabodovala 360° virtuální mapa města Mostu. Díky této jedinečné prohlídce má město šanci ukázat Most lidem jinak a nalákat je k návštěvě zajímavých míst, památek a dalších.

Virtuální prohlídka je doplněna o interaktivní prvky, umí zobrazit video, text, fotografie, zvukový soubor, logo, jídelní lístek, ceník, technické parametry, historii objektu a další nebo odkáže na webové stránky. Díky systému scanování Matterport jsme dokázali vytvořit například nádhernou vizualizaci nového mosteckého Fun Parku, kdy se lidé doma mohou dopředu podívat, co je na místě čeká a co v novém Fun Parku uvidí.

V Ústeckém kraji soutěžilo ve Zlatém erbu 35 projektů, o 7 více než v loňském roce, nejvíce jich bylo přihlášeno v kategorii elektronických služeb. Prvenství v této kategorii putuje do Bíliny. Na třetím místě v této kategorii skončilo se službou Portál občana město Podbořany.

Virtuální mapu najdete zde

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru