Připravte se, město Most uzavře všechny školky
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - V návaznosti na zasedání Vlády ČR ze dne 12. března 2020 a následné vyhlášení nouzového stavu na celém území České republiky, se město Most jako zřizovatel rozhodl pro uzavření mateřských škol.

K uzavření mateřinek dojde od pondělí 16. března 2020 do odvolání. Město tak reaguje na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR o uzavření všech základních a ostatních škol vyšších stupňů na území města a zároveň na doporučení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy týkající se omezení nebo přerušení provozu mateřských škol.

„Ochrana našich obyvatel je pro nás nejdůležitější. Přistupujeme proto nyní k opatřením, abychom předcházeli rizikům v souvislosti s epidemií koronaviru. Jsme si vědomi, že náhlé uzavření školky je pro všechny rodiče náročné, právě proto jim chceme poskytnout pár dní na vyřešení situace. V současné době máme ve školkách menší počet dětí a dá se říct, že rodiče je tam preventivně neumisťovali a dá se říct, že se zavřením počítali,“ sdělil primátor města Mostu Jan Paparega.

S okamžitou platností uzavírá město Most také Sportovní halu Most, Aquadrom Most, Zimní stadion v Mostě, Městské divadlo. Zrušené jsou i plánované městské akce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru