Muž si v obchodě na sídlišti zapomněl peněženku. Policisté ji objevili u podezřelého chlapíka na staveništi
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most Zahradní minulý týden zadrželi muže, který měl ukrást cizí peněženku. K události došlo v poledních hodinách v jedné prodejně potravin na mosteckém sídlišti Výsluní.

Tam přišel nakupovat jeden starší muž, který si u pokladny při ukládání nákupu odložil na prodejní pult peněženku. Tu tam ale zapomněl a zjistil to až doma. Do prodejny se vrátil, portmonku již nikde nenalezl. Krádež oznámil policii.

"Na místo se dostavila hlídka a okamžitě začala pátrat po neznámém pachateli. Po pár minutách podezřelého muže policisté vypátrali na jednom staveništi. Peněženku i s hotovostí ve výši 880 korun měl u sebe a policie lup zajistila. Doklady údajně zahodil neznámo kde," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Kradl už v minulosti a trest vykonal letos v březnu. Krádeže se dopustil v době vyhlášeného stavu nouze, takže mu v krajním případě hrozí až osmiletý trest odnětí svobody. Vyšetřovatel ho obvinil ze zločinu krádeže a podal podnět k vazebnímu stíhání. Soud na muže vazbu uvalil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru