Magistrát bude vydávat zdarma roušky obyvatelům města. Maximálně jednu na osobu
Magistrát bude vydávat zdarma roušky. Ilustrační foto: město Most
Most

Most - Ode dneška bude mostecký magistrát vydávat zdarma až do vyčerpání zásob textilní roušky obyvatelům města Mostu. A to v rámci preventivních opatření proti šíření onemocnění covid-19. Maximálně jeden kus na osobu. Chybět nebudou ani informace, jak se o roušku starat. Na výrobě roušek pro Mostečany intenzivně pracovali a dále pracují zaměstnanci příspěvkových organizací města, místních škol a dobrovolníci.

Každý, kdo roušku potřebuje, si ji bude moci vyzvednout na informační recepci v přízemí budovy mosteckého magistrátu, vždy v úředních hodinách, tedy pondělí a středu od 8 do 17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 15 hodin. V případě, že si pro ni na magistrát nemůžete ze zdravotních důvodů přijít, zavolejte a krizovou linku od pondělí do soboty v časech od 8 do 11 hodin na telefonních číslech 476 448 436 a 735 701 485. V případě zájmu můžete kontaktovat informační recepci na telefonním čísle 476 448 111.

"Rád bych touto cestou poděkoval znovu všem dobrovolníkům, kteří pro město Most šijí zdarma roušky, ale i jinak pomáhají. Vaše pomoc je v těchto dnech nevyčíslitelná. Děkujeme, dáme to!" říká primátor města Mostu Jan Paparega.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru