Trojice mladých se v Mostě nudila, posprejovali zídky po městě
Poškozená zídka. Foto: MP Most
Most

Most - Sprejerství je trestný čin. O tom asi nevěděli mladiství, kteří nasprejovali na zídky své jméno a příjmení. Dopadli je strážníci mostecké městské policie.

Strážníci městské policie zajistili tříčlennou skupinu mládeže ve věku od 16 do 18 let, která trávila volný čas sprejováním různých znaků na veřejném prostranství.

Strážníkům se přiznali, že poškodili sprejem několik zídek. O tom koneckonců nebylo pochyb, protože u nich strážníci zajistili bílý sprej, a také na zídky nasprejovali svá jména příjmení.

"Strážníci na místo přivolali Policii ČR, protože sprejerství je trestným činem. Podezřelé osoby, dvě dívky a jednoho mladíka, strážníci předali s veškerou dokumentací a důkazním materiálem do rukou Policie ČR," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru