V Mostě přepadli mladíka. Donutili ho vydat pár desetikorun, pak chtěli přidat
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil trestní stíhání mladistvého a obvinil ho z provinění loupeže. Toho se měl mladistvý dopustit koncem února v centru města Mostu.

Tam měl v odpoledních hodinách spolu s další osobou přistoupit k mladíkovi, kterého neznal a zeptal se ho, zda má u sebe peněženku. Následně mladíkovi zatarasil cestu. "Poškozený z obavy o své zdraví vyndal svoji peněženku a z ní po výzvě obviněnému vydal částku 30 korun a posléze na následný požadavek přidal ještě 20 korun," uvádí k případu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Obviněný měl požadovat další peníze a vyhrožoval nafackováním. "Poškozený vydal další obnos a nakonec musel ukázat obsah portmonky, aby potvrdil svá slova, že žádnou hotovost již nemá. Poté obviněný z místa odešel," dodala policistka.

Případ objasnili kriminalisté. K fyzickému napadení poškozeného naštěstí nedošlo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru