Zmatená žena se toulala nočním Mostem. Znala pouze své jméno
Do běžné činnosti strážníků patří pomoc seniorům. Foto: MP Most
Most

Most - V půl páté ráno oznámil na linku 156 mosteckých městských policistů muž, že potkal venku starší ženu, která je zmatená a pravděpodobně se ztratila.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili s oznamovatelem, který na místě čekal s uvedenou ženou. Seniorka strážníkům sdělila pouze své jméno, ale kde bydlí, si nepamatovala. Strážníci adresu vyhledali v evidenci a odvedli seniorku do místa bydliště. Poté se spojili se se sousedy, zda nemají kontakt na někoho, kdo by se o ženu postaral. Ti strážníkům předali kontakt na jejího vnuka a strážníci jej kontaktovali. Když se dostavil na místo, hlídce poděkoval a ubezpečil je, že se o svoji 87 babičku postará.

Na pomoc strážníky přivolala také pracovnice domova pro seniory, která zjistila po 3. hodině ranní, že jeden z klientů domova spadl z postele, zranil se a nemůže vstát. "Muž měl však klíče v zámku a dveře nešly odemknout. Strážníci proto museli dveře otevřít násilím. Poté zraněného muže položili na postel, přivolali zdravotnickou záchrannou službu a opravili poškozené dveře," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru