Mostečané si pomáhají! Prostřednictvím městské policie vrátili seniorce peněženku s 10 tisíci korun
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámila pokladní odchodu Lidl, že nalezla peněženku s osobními doklady a hotovostí 10 tisíc korun. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili s oznamovatelkou. Na místě zkontrolovali obsah nalezené peněženky a zjistili, že patří 79 leté ženě z Mostu.

Strážníci vzhledem k věku ženy nález odvezli do místa jejího bydliště a peněženku jí předali. Překvapená a potěšená seniorka si zkontrolovala obsah peněženky a strážníkům poděkovala.

Na služebnu městské policie se dostavil muž, který uvedl, že našel u tramvajové zastávky u bloku 100 mobilní telefon. Strážníci nález převzali a ověřili prostřednictvím Policie ČR, že se nejedná o odcizený telefon a nikdo nenahlásil jeho ztrátu. Po půlhodině na nalezený telefon zavolal muž, který uvedl, že patří jeho synovi, který ho ztratil venku. Strážníci se následně s mužem domluvili na předání telefonu na služebně městské policie, kam se poté dostavil i se svým synem. Ten si telefon převzal a strážníkům poděkoval.

Strážníci také pomohli najít maminku a tatínka malému chlapci, který se ztratil na Benediktu. Zachoval rozvahu, a když uviděl strážníky, kteří prováděli pěší kontrolu areálu, požádal je o pomoc. Strážníkům se podařilo během chvilky chlapcovy rodiče najít a ztracené dítě jim předali.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru