OBRAZEM: Takto vypadá spálená krajina mezi Mostem a Litvínovem po rozsáhlém požáru
Foto: Hasiči města Litvínova - JSDH
Most

Most - Dva dny strávili hasiči likvidací požáru travního porostu a křovin na Mostecku. Hořelo od 24. dubna na větší ploše, kouř byl viditelný z dálky.

Litvínovští dobrovolní hasiči zveřejnili nyní na svých facebookových stránkách záběry z místa zásahu. Z nich si lze udělat lepší představu o rozsahu požáru.

Jde o lokalitu nedaleko chemičky v oblasti u bývalých lagun u Litvínova - Růžodolu. Zasahovalo tam devět hasičských jednotek, z důvodu počtu nasazených hasičů byl vyhlášen druhý stupeň poplachu. Dohašovací práce probíhaly podle informací Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje i druhý den, kdy hasiči prolévali náletové dřeviny.

2904pozarmost2

2904pozarmost3

Foto: Hasiči města Litvínova - JSDH

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru