Žena odcizila v Tescu riflovou bundu. Když viděla u vchodu ochranku, rychle ji zkusila vrátit
Odcizená bunda. Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie v Mostě oznámil pracovník OC Tesco, že zachytili ženu podezřelou z krádeže. Žena si podle pracovníka ostrahy oblékla džínovou bundu, u které odtrhla bezpečnostní prvky proti krádeži, a prošla pokladní zónou.

Když viděla, že na ní čeká u vchodu ochranka, vrátila se zpět do obchodu, kde poškozenou bundu odložila. Na místě již byli strážníci městské policie, kteří ženu zadrželi a zjistili její totožnost.

Vzhledem ke zjištěné přitěžující okolnosti, že se žena přestupku proti majetku dopustila opakovaně, po dohodě s Policií ČR strážníci přestupek oznámili správnímu orgánu magistrátu města Mostu.

Záznam z bezpečnostních kamer ostrahy poslouží jako důkazní materiál.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru