Jedete autem k Pohádkovému lesu v Bílině? Dejte si velký pozor na správné parkování
Pohádkový les v Bílině. Foto: Oldřich Hájek
Most

Bílina - Městská policie v Bílině opakovaně upozorňuje řidiče na omezený počet parkovacích míst v blízkosti Pohádkového lesa na okraji města. Strážníci opakovaně deklarovali, že nebudou tolerovat ničení zeleně, blokování výjezdů a nerespektování dopravního značení návštěvníky Pohádkového lesa.

Během předchozího víkendu strážníci Městské policie Bílina v souvislosti s parkováním vozidel v okolí Pohádkového lesa řešili 95 přestupků. Tedy přesně o dvacet více, než minulý víkend.

Vedení města na situaci, která místním občanům komplikuje život, reaguje a urychleně připravuje dvě dočasná parkoviště pro návštěvníky Pohádkového lesa. Jedno naproti školnímu hřišti v ulici Čsl. armády a druhé na okraji garážové kolonie „U pasovky“. Z obou těchto míst je Pohádkový les pro návštěvníky v dosahu a obě tato místa jsou monitorována kamerami. Spolek Pohádkový les Bílina urychleně realizuje informační a navigační tabule.

"Jsme rádi, že lidé z celé republiky o toto atraktivní místo projevují zájem, avšak nikoli na úkor veřejného pořádku a bezpečnosti obyvatel Bíliny. Omezený počet parkovacích míst v okolí Pohádkového lesa není pro řidiče, kteří svá vozidla mnohdy odstavují, kde je napadne, žádná omluva. Jak jsme upozorňovali minule, městskou policií není a nebude přijímána jako argument pro ospravedlnění jejich přestupku," upozornili strážníci.

{article 153387}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru