Máte zájem získat od Mostu zdarma domácí kompostér? Zapojte se do ankety
Zahradní kompostování může snížit množství odpadu. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Město Most zjišťuje zájem občanů o bezplatné získání kompostérů pro kompostování bioodpadu z domácností a zeleného odpadu ze zahrad, které by mohly být pořízeny z dotace z Operačního programu životního prostředí. Pokud by byla žádost schválena, kompostéry budou občanům zapůjčeny zdarma na dobu 5 let a následně se stanou jejich majetkem.

„Snažíme se neustále zlepšovat nakládání s komunálním odpadem. Jednou z cest je i snižování objemu biologicky rozložitelného odpadu produkovaného občany. Toho lze docílit využíváním domácího, respektive zahradního kompostování. Formou ankety chceme provést průzkum, zda by byl o kompostéry ze strany občanů zájem. V případě, že bude ohlas občanů z ankety pozitivní, mohlo by město Most požádat o dotaci na zakoupení kompostérů. Získání dotace není automatické,“ uvedl náměstek primátora Marek Hrvol.

Máte zájem o kompostér zdarma? Zapojte se do ankety ZDE. Anketu je možné vyplnit elektronicky nejpozději do 14. června 2020 v Mobilním rozhlase nebo odevzdáním anketního lístku do 13. června 2020 (ten najdete v květnovém vydání Mosteckých listů) do schránky umístěné v informační recepci v přízemí budovy magistrátu nebo ve všední dny až do 17 hodin a v sobotu potom do 14 hodin do Turistického informačního centra.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru