Pracovnice ze supermarketu uviděla platební kartu bez dozoru a neodolala pokušení
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Pokušení zřejmě neodolala mladá žena, která na svém pracovišti měla odcizit cizí platební kartu a tou pak několikrát platila při nákupech. Policie v Mostě jí nyní sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Žena ve věku 18 let z Mostu pracovala v jednom mosteckém supermarketu. V místnosti pro zaměstnance si všimla odloženého batohu. "Prohlédla ho a z uložené peněženky měla odcizit platební kartu. S tou poté hned ten samý den v odpoledních hodinách v nákupním centru v Mostě v několika prodejnách zaplatila za různé zboží. Krádež vyšla najevo a odcizená karta byla zajištěna," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ke krádeži mělo dojít koncem minulého týdne.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru