Opilá dvojice se doma do sebe pustila tak, až sousedé museli volat pro pomoc
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 oznámil muž po druhé hodině ranní, že se sousedé hádají a může se jednat o domácí násilí a zároveň se rozhodně jedná o porušování nočního klidu. O pět minut později požádala žena o pomoc hlídky strážníků ze stejné adresy, že ji v bytě napadá její přítel.

Na cestě již byla motohlídka strážníků, a na místě tak byla během několika minut. Oznamovatelka pak strážníkům uvedla, že byla napadena přítelem. Ten potvrdil, že se nepohodli, ale že napadení z jeho strany vyprovokovala žena. "Obě osoby jevily známky požití alkoholu a shodně doznaly, že požily větší množství alkoholu. Strážníci se snažili situaci uklidnit. Poučili osoby, že mohou podat oznámení na Policii ČR a také, že mají v případě opakování problému volat na linku 156," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Oznámení na Policii ČR oba zúčastnění odmítli a muž poté navrhl, že odejde z bytu a konflikt vyřeší, až oba vystřízliví. Po zásahu strážníků byl již na místě klid a situace nevyžadovala další řešení

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru