Strážníci přivolali záchranku muži, který si ublížil pod vlivem alkoholu. Když ho lékaři vyšetřili, začal napadat personál nemocnice
Sanitní vůz. Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 Městské policie v Mostě zavolal oznamovatel, že v ulici Vrchlického viděl opilého muže, který spadl a silně se udeřil do hlavy. Strážníci na místě zjistili uvedeného muže, který seděl na zemi a stěžoval si na bolest hlavy. Přivolali proto zdravotnickou záchrannou službu, která muže odvezla do nemocnice.

Dvě hodiny poté požádala o pomoc sestra z nemocnice, že je pacient, u kterého zjistili více než 3 promile alkoholu v krvi, nezvladatelný a požádala o asistenci strážníků při jeho převozu na záchytnou stanici.

"Muž se choval agresivně k personálu a pokusil se napadnout i strážníka pěstmi a tzv. hlavičkou. Strážníci proto použili donucovací prostředky a asistovali zdravotníkům při transportu do záchytné protialkoholní stanice v Teplicích," uvedla Veronika Loucká, mluvčí městské policie.

Během zákroku nedošlo ke zranění osob, ani ke škodě na majetku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru