Řemeslník nasliboval hory doly, vzal si peníze a přestal zvedat telefon
Ilustrační foto
Most

Most - Na nepoctivého řemeslníka zřejmě narazil Mostečan, který si chtěl od něj nechat udělat betonový plot.

Poškozený řemeslníkovi předal finanční hotovost ve dvou částkách. Peníze mu byly předány za účelem zakoupení stavebního materiálu. "Řemeslník z Lounska však stavbu plotu na pozemku rodinného domu v Mostě nezapočal. Nezakoupil ani stavební materiál a dohodnuté dílo nezhotovil. Svěřené peníze nevrátil a použít je měl pro vlastní potřebu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Na volání poškozeného nereagoval nebo se různě vymlouval. Svým jednáním měl způsobit škodu ve výši 13 tisíc korun. Vyšetřovatel mostecké policie nyní zahájil trestní stíhání 32letého muže z obce na Lounsku a obvinil ho z přečinu zpronevěry.

Obviněný, kterému za tento delikt hrozí trest odnětí svobody až na dva roky, je vyšetřován na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru