Dvě hromadné rvačky opilců v Mostě, před hospodou i na ulici
Ilustrační foto
Most

Most - Operační důstojník mostecké městské policie přijal po osmé hodině večerní na lince 156 oznámení, že se na předzahrádce restaurace pere několik podnapilých osob. K události byly okamžitě vyslány nejbližší motohlídky strážníků.

Oznamovatelka na místě uvedla, že jednoho z hostů restaurace napadli další podnapilí hosté. Strážníci zjistili od svědkyně události popis osob a směr, kterým odešly. Osoby odpovídající popisu pak motohlídky strážníků zajistili v přilehlé ulici. Pětice mužů vykazovala známky značného požití alkoholu nebo jiné návykové látky. Čtyři z nich předložili hlídce doklady k prokázání totožnosti. Poslední z mužů odmítl prokázat totožnost a strážníky slovně napadal. Strážníci muže vyzvali, aby prokázal svoji totožnost, nebo bude předveden na služebnu Policie ČR.

"Na to muž reagoval tak, že zaútočil na jednoho ze strážníků. Proto strážníci použili donucovací prostředky a přiložili útočníkovi služební pouta. Po lékařském ošetření po použití donucovacích prostředků byla muži za neuposlechnutí výzvy úřední osoby uložena pokuta," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

K další potyčce podnapilých osob vyjížděli strážníci v půl druhé ráno, když oznámil na linku 156 muž, že se v ul. Ševčíka napadá několik osob. Strážníci na místě zajistili šest osob a podařilo se jim vyhrocenou situaci uklidnit. Následně zjistili totožnost mužů a ověřili, že nejsou hledanými osobami. "Nikdo z přítomných nechtěl podat oznámení na Policii ČR ani nepožadoval lékařské ošetření a po domluvě ze strany hlídky městské policie z místa v poklidu odešli," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru