Situaci není schopen nikdo řešit, je to tu jako v Bogotě! stěžuje si obyvatel Dobnerovy ulice v Mostě
Kvůli zákonu na ochranu osobnosti nelze ukázat mužův obličej. Foto: čtenář
Most

Most - Chování některých lidí prostě nepochopíte. Nepořádek vyhazují rovnou z okna, uleví si přímo v domě. Redakce serveru e-mostecko.cz dostala další důkaz o nelehkém životě v Dobnerově ulici přímo v centru Mostu.

"Delší dobu se setkáváme s realitou dnešků a zítřků, ale nad tímto mi opravdu přestává rozum stát a nejsem jediný," uvádí autor e-mailu, který připojil také fotografie z domu, které zachycují jednání jednoho muže. Redakce celé jméno pisatele zná.

Ze snímků je patrné, že muž v maskáčových kalhotách močí na chodbě domu do rohu, pak do své loužičky šlápne a odchází si zapálit cigáro. "Je to tu jako ve středověku. Realitní trh s chudobou tu kvete, přibývají neplatiči do fondů oprav," popisuje nešťastný Mostečan a dodává: "Pak to vypadá v centru jako v Bogotě." Obyvatel lokality ještě poznamenal, že i po telefonických upozorněních není nikdo schopen situaci řešit.

Jak to vypadá v okolí věžových domů za úřadem práce, jsme vám ukázali v tomto článku.

Před časem instalovali strážníci do ulice kamery, ty ale nejsou samospásné. Občas zachytí nějaké protiprávní jednání, život slušným lidem ale nijak zvlášť neulehčí. "Policie tato místa monitoruje, ale jen z místa sedačky osobního automobilu," myslí si pisatel v jednom z předešlých e-mailů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru