Mostečan dal muži pěstí takovou silou, že ten upadl do bezvědomí
Ilustrační foto
Most

Most - Ze zločinu ublížení na zdraví nyní čelí obvinění 35letý muž z Mostu. Ten měl napadnout v Mostě na sídlišti Zahradní před jednou restaurací jiného muže, kterému měl způsobit těžkou újmu na zdraví. Muž je navíc obviněn i z přečinu výtržnictví.

K incidentu mělo dojít letos v lednu v pozdně nočním čase. "Napadený byl v restauraci se svými kamarády, kdy již uvnitř objektu mělo dojít k výměně názorů a roztržce mezi obviněným a mezi přáteli napadeného. Vše poté vyvrcholilo před provozovnou, kde měl obviněný poškozeného udeřit pěstí do obličeje tak, že ten upadl na zem a utrpěl vážná zranění hlavy a byl v bezvědomí," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Z místa byl zraněný muž převezen rychlou záchrannou službou do zdravotnického zařízení a byla mu vystavena pracovní neschopnost. "Jednáním obviněného došlo k poškození důležitého orgánu," dodala mluvčí. Útočník z místa napadení odešel.

Policisté, kteří na místo napadení vyjeli, po něm pátrali a zanedlouho ho objevili ve městě a zadrželi ho. Provedli u něj i dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Obviněný je stíhán na svobodě a za zločin mu hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru