Strážníci varovali podnapilého muže, aby neřídil, že ho vidí kamery. Zřejmě jim nevěřil
Ilustrační foto
Most

Most - Opilý muž v Mostě nedbal upozornění strážníků, že nesmí v tomto stavu řídit. I přes varování se s kumpány vydal v autě přes město. Bohužel pro něj to bylo pod dohledem kamer.

Při hlídkové činnosti po jedné hodině ranní prováděla motohlídka strážníků kontrolní činnost v ul. Lipová. Na parkovišti strážníci uviděli tři muže, kteří mezi sebou měli nejprve slovní rozepři, která poté přerostla ve fyzické napadení. Strážníci okamžitě zakročili, uklidnili situaci a muže od sebe oddělili. Následně provedli kontrolu totožnosti všech osob. Vzhledem k tomu, že se osoby uklidnily, nikdo nepožadoval lékařské ošetření ani nechtěl událost oznamovat Policii ČR, hlídka činnost na místě ukončila.

"Jeden z mužů poté usedl do vozidla a strážníci ho upozornili, že požil alkohol a nemůže v tomto stavu řídit. Muž doznal, že požil alkohol, a strážníky ujistil, že řídit nebude. Strážníci ho ještě upozornili, že místo je monitorováno městským kamerovým dohledovým systémem městské policie a v případě, že bude vozidlo řídit, dostane se do problémů. Poté hlídka místo opustila a upozornila kolegy z operačního střediska, aby uvedeného muže a jeho vozidlo monitorovali. Po několika minutách operátor kamerového systému informoval motohlídku, že do uvedeného vozidla nasedly tři osoby a průběžně informoval kolegy o jeho pohybu," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Strážníci pak vozidlo podle popisu operátora bez problémů našli a zastavili pomocí výstražného světelného zařízení. Řidič následně odmítl dechovou zkoušku, strážníci proto muže na místě se všemi poznatky předali k dalším úkonům policistům Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru