Magistrát města Mostu v srpnu otevře Kontaktní centrum pro bydlení
Magistrát města Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Mostecký magistrát bude od 4. srpna nabízet nové služby. Nově se totiž otevře Kontaktní centrum pro bydlení, které má pomáhat nejen lidem bez přístřeší, ale i široké veřejnosti.

Magistrát města Mostu se snaží co nejvíce pomoci lidem, kteří mají problémy s bydlením. Právě proto se v prostorách mosteckého úřadu otevře Kontaktní centrum pro bydlení. Obrátit se na něj budou moci například lidé bez přístřešku, lidé žijící na nevhodném místě nebo i ti, kterým hrozí ztráta střechy nad hlavou. Pomoc tu však najde i široká veřejnost.

"Posláním Kontaktního centra pro bydlení je vytvořit jednotné centrální informační místo pro oblast bydlení na území města Mostu, a zabezpečit tak efektivní a koordinovanou podporu osobám v bytové nouzi tak, aby se jejich bytová nouze neprohlubovala a byla co nejdříve vyřešena,“ řekla Markéta Stará, náměstkyně primátora.

Kontaktní centrum bude lidem poskytovat nejen sociální poradenství, ale i poradenství v oblasti bydlení. Jeho dalším úkolem bude zprostředkovávání potřebné návazné sociální a poradenské služby, jako je například dluhové poradenství. V případě, že se budete zajímat o volné byty, Kontaktní centrum pro bydlení vám poskytne aktuální nabídku volných bytů.

Pokud budete mít potíže s bydlením, můžete služby Kontaktního centra pro bydlení využít od úterý 4. srpna. Najdete ho ve třetím patře mosteckého magistrátu, a to v kanceláři s číslem 319. Přijít však můžete jen v úterý nebo ve středu. V jiné dny totiž Kontaktní centrum pro bydlení fungovat nebude.

ÚŘEDNÍ DOBA KONTAKTNÍHO CENTRA PRO BYDLENÍ

  • Pondělí: zavřeno
  • Úterý: 8-11 hod., 12-14 hod.
  • Středa: 8-12 hod., 13-17 hod.
  • Čtvrtek: zavřeno
  • Pátek: zavřeno
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru