Mostečan ukradl koberce, doma s nimi potom topil. Neštítil se sebrat ani invalidní vozík
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody 30letého muže z Mostu. Ten měl v jedné obci na Mostecku krást ve dvou případech.

Poprvé měl vstoupit do domu, kde za užití násilí měl na chodbě odemknout uzamčenou bytovou komoru a z ní měl odcizit nářadí, dva koberce, různé potraviny, vše v celkové hodnotě 9 700 korun. "Odcizené věci policie nezajistila, kde skončily, muž neuvedl. Pouze s koberci si prý ve své domácnosti zatopil," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková. Skutek měl spáchat v době nouzového stavu.

Do stejné obce zamířil i v druhém případě minulý měsíc. Opět vstoupil do obytného domu, který prohledal a hledal, co by odcizil. Nakonec se vloupal do kočárkárny, kde mu padl do oka invalidní vozík. Ten vzal a nechal si ho doma. Nabízel ho k prodeji, ale žádného zájemce nenašel. Policie vozík v hodnotě šest tisíc korun u něj doma zajistila a vrátila ho zpět poškozenému majiteli.

"Obviněný již v minulosti kradl a byl za to odsouzen nepodmíněným trestem, který vykonal loni. Za tyto skutky mu hrozí trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Vyšetřovatel ho stíhá na svobodě," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru