AKTUÁLNĚ: Dodávka pod Hněvínem smetla tramvajovou zastávku
Nehoda na silnici mezi Mostem a Litvínovem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – K dopravní nehodě jednoho automobilu vyjížděli v úterý pozdě odpoledne policisté a hasiči. Dodávka porazila tramvajovou zastávku.

Havárie se stala na silnici číslo 27 z Mostu na Litvínov u sídliště Železničářů v místě, kde je nyní sveden provoz do dvou pruhů na původně čtyřpruhové komunikaci. Dodávka po smyku srovnala se zemí tramvajovou zastávku. Jedná se naštěstí o místo, kde nastupuje jen velmi málo lidí. Policisté v dopravních informacích nehovoří o žádném zranění.

Na místě stále zasahují hasiči, kteří likvidovali uniklé provozní kapaliny a uklízejí místo po střetu. Dodávka je nyní se zničenou přední částí mimo komunikaci, doprava je plynulá, místem ale projíždějte opatrně.

Po nehodě byl krátce zastaven provoz ve směru na Litvínov a tramvajová trať ve směru na Most. Příčinou havárie se zabývají dopravní policisté.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru